Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Porridge op basis van ongepelde rode rijst, dat geeft een heel lekkere, iets nootachtige smaak. Kaneel en vanillepasta zorgen voor een extra smaakbeleving, net als een assorti van verse (rode) vruchten.
Spoel de rijst af onder de koude kraan en laat uitlekken. Breng 300 ml melk met het kaneelstokje en de vanillepasta aan de kook, roer door en laat op lage stand met het deksel op de kookpot zacht gaar koken (kijk op de verpakking voor de bereidingstijd). Laat afkoelen en verwijder het kaneelstokje . Maak het naar wens iets losser met de overige havermelk.
Verdeel de rijst over 4 glazen of kommen en laat afkoelen in de koelkast.
Verdeel de bessen, frambozen, aardbeien en watermeloen over de rijst. Verdeel de kersen, en naar smaak kersensiroop uit het potje over het fruit. Serveer bestrooi met de amandelen.
Ingrediënten
100 g rode rijst
400 ml havermelk
1 kaneelstokje
1 tl Nomu vanillepasta
2 el blauwe bessen
2 el frambozen
2 el kleine aardbeien, zonder kroontje
100 g watermeloen, in blokjes
1 el amarena kersen (pot)
1 el witteamandelen, grof gehakt en geroosterd in een droge pan