Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het geitenvlees (150 g/saté) in gelijke blokjes en laat minimaal 2 uur marineren.
Prik de blokjes op de satéstokjes, let op dat je ze niet te dicht op elkaar steek dan bakken ze krokanter.
Maak een laksaus om de saté te lakken als deze gaar zijn. Meng alle ingrediënten en laat het mengel rustig inkoken.
Vervolledig het gerecht met een bulgursalade on the side.
Spoel de bulgur in een zeef. Doe vervolgens in een pan met 250 ml water en laat 15 minuten op laag vuur koken totdat het water is opgenomen.
Snij de tomaat, rode ui en paprika in brunoise. Snijd de granaatappel in 2 en verwijder de pitten. Snijd de peterselie en de munt fijn. Meng alles onder de gegaarde, afgekoelde bulgur.
Meng onder de bulgursalade 2 eetlepels goede olijfolie en 2 eetlepels wortel-/appel-/appelsiensap. Kruid af met peper en zout.