Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Geliefd bij jong en oud: pannenkoeken. Door ze te serveren met frisse, romige hangop en knapperige nootjes en rijkelijk te besprenkelen met honing krijgen ze extra cachet.
Spoel een schone handdoek goed uit en wring uit. Leg hem in een zeef, zet alles op een ruime kom en schenk de yoghurt erin. Laat 12 uur uitlekken.
Verhit een pan en rooster hierin de noten al schuddend 5 minuten. Houd apart.
Verwarm de pannenkoeken zonder boter of olie in de pan. Leg 2 pannenkoeken op ieder bord, vouw het dubbel en verdeel de noten erover. Schep er wat hangop op en besprenkel naar smaak met de honing.