Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Dit is een dessert om bij weg te dromen. Tropische smaken van mangosoep strijden om de eer met cirkels van zoete aardbeiencoulis en romig aardbeienijs. Vanille-olie geeft er nog een extra geraffineerde draai aan.
Pureer de mango met het limoensap (voeg als het te dik blijft wat water toe). Verdeel de mangosoep over 4 glaasjes of kommetjes. Schep er wat aardbeiencoulis in en schep een bolletje ijs erop. Besprenkel met vanille-olie en serveer.
Extra recept vanille-olie
Snijd 1 vanillestokje in de lengte doormidden en schraap het merg eruit. Zet merg en stokje met 150 ml goede, milde olijfolie minimaal een week weg. Wil je sneller? Meng dan enkele eetlepels olie met 1 theelepel kant-en-klare vanillepasta van Nomu (flesje 5 cl, art.nr. 346707).