Cassave-kroepoek met roedjak

Lekker hartig, lekker oosters en vooral lekker makkelijk. Kant-en-klare cassavechips kregen een beleg van komkommer, ui, rode peper, fruit en pinda’s. Ketjap en Shiso Purple zorgen voor de finishing Aziatische touch.
Aantal Personen
20

Bereidingswijze

  1. Meng de komkommer met de ui, peper, mango, ananas en pinda. Meng het limoensap erdoor. Schep een beetje van dit mengsel op 1 stukje cassavekroepoek.
  2. Besprenkel met druppeltjes ketjap en leg er wat Shiso op.

Ingrediënten

  • 1 zak cassave-kroepoek
  • ½ komkommer, in fijne brunoise
  • 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
  • ½ rode peper, fijngesneden
  • ½ mango, geschild en pit verwijderd, in fijne brunoise
  • ¼ ananas, geschild en in fijne brunoise
  • 3 el pinda’s, grof gehakt
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 3 el ketjap semarang
  • 1 bakje Shiso Purple, de blaadjes losgeknipt

Publicatie datum: 18 september 2023