Lactosevrije crème brûlée

Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Meng de ‘slagroom’ met de ‘melk’, vanillepasta, citroenrasp en suiker in een pan. Meng de agar erdoor en breng al roerend aan de kook. Laat wat afkoelen en verdeel het over 2 ovenschaaltjes. Laat minstens 1 uur afkoelen en opstijven in de koelkast.
  2. Maal de rietsuiker in een molentje fijn. Bestrooi de crème met de rietsuiker en brand de suiker met een gasbrander. Serveer direct.
  3.  
  4.  

Ingrediënten

  • 150 ml plantaardige slagroom 
  • 150 ml plantaardige melk
  • 1 tl vanillepasta
  • rasp van een ½ citroen
  • 30 g fijne suiker
  • 2 g agar agar
  • 4 el rietsuiker

  •  

Publicatie datum: 18 september 2023