Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de ‘slagroom’ met de ‘melk’, vanillepasta, citroenrasp en suiker in een pan. Meng de agar erdoor en breng al roerend aan de kook. Laat wat afkoelen en verdeel het over 2 ovenschaaltjes. Laat minstens 1 uur afkoelen en opstijven in de koelkast.
Maal de rietsuiker in een molentje fijn. Bestrooi de crème met de rietsuiker en brand de suiker met een gasbrander. Serveer direct.