Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng 150 ml melk met 2 eetlepels suiker en de slagroom en breng aan de kook. Meng de rest van de melk met de maïzena, de kurkuma en de vanillepasta. Schenk het hete mengsel al roerend bij het maïzenamengsel, schenk alles terug in de pan en laat 1 minuut zacht doorkoken. Laat afkoelen. Roer af en toe.
Laat de kikkererwten uitlekken, vang het vocht op (gebruik de kikkererwten in een ander recept). Klop de aquafaba op met een mixer en voeg rustig de overige suiker toe. Klop het helemaal stijf.
Verdeel de vanillesaus over 4 diepe borden of kommen. Schep een flinke lepel van het kikkererwtenschuim erop en karamelliseer met de gasbrander. Serveer direct met karamelsaus eromheen.