Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bekleed een springvorm aan de binnenkant strak met plasticfolie.
Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron en verdeel over de bodem van de springvorm.
Strooi er de Rice Krispies overheen en druk stevig in de chocolade. Plaats in de koelkast en laat ongeveer een half uurtje opstijven.
Laat de citrussorbet ietwat zacht worden. Los de bodem uit de vorm en smeer er met behulp van een lepel het ijs als een dunne laag over uit. Plaats in de vriezer en laat in een half uur weer goed stevig worden.
Klop de plantaardige room met behulp van een handmixer goed stevig en maak eventueel iets zoeter met poedersuiker. Schep in een spuitzak.
Schil de kiwi's en snijd in plakjes. Snijd de vijgen in parten.
Verdeel de vijgen, de kiwi en de blauwe bessen over de bodem en spuit er dopjes van de geslagen room op.
Garneer met de suikerspin, de eetbare bloemetjes en de atsina cress. Bestrooi met een beetje poedersuiker en serveer onmiddellijk.