Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd enkele mooie roosjes van de broccoli en houd apart. Snijd de rest van de broccoli in grove stukken en kook volledig gaar in gezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
Pureer de broccoli met de kookroom en kruid met versgemalen peper en zout.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente, giet af en laat uitlekken.
Maak de sugarsnaps schoon en snijd in de lengte in reepjes. Blancheer enkele minuten in gezouten water, giet af en laat goed uitlekken. Blancheer de doperwtjes en de broccoliroosjes 2 minuten en spoel eveneens koud.
Maak de sjalotten schoon, snipper fijn en fruit glazig in een scheutje olijfolie in een hapjespan.
Voeg de sugarsnaps, de doperwtjes en de roosjes toe en ris er de blaadjes munt bij.
Voeg de broccolipuree toe en schep er de pasta doorheen. Schep goed om en kruid met versgemalen peper en zout.
Dresseer de pasta in diepe borden en top met de salad pea en enkele blaadjes munt. Sprenkel er nog een beetje olijfolie overheen en kruid met versgemalen peper.
Tip:
Deze pasta gemaakt met papardelle van Madia is ook lekker als koude pastasalade.