Bruschetta met mascarpone, oesterzwam, champignon en truffel

Bruschetta met mascarpone, uitgebakken oesterzwam, champignon en truffel en poeder van eekhoorntjesbrood
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de oesterzwammen en bak deze met een klein beetje zonnebloemolie krokant.
  2. Klop de mascarpone los met peper en zout en voeg hier kerrie aan toe.
  3. Gril het brood met een beetje olijfolie en zout en peper dit na.
  4. Steek de biet uit met een kleine parisienneboor en kook deze kort af. Maak op smaak met een scheut olijfilie.
  5. Besmeer de bruschetta met de mascarpone en dresseer hier de oesterzwam overheen.
  6. Snijd de rauwe champignon flinterdun en dresseer deze over de bruschetta.
  7. Schaaf hier de verse truffel overheen.
  8. Garneer af met de bolletjes biet, tahooncress en enekele blaadjes bleekselderij.
  9. Opmaaktip:
  10. Presenteer de bruschetta zoals op de foto als tussengerecht

Ingrediënten

  • 4 plakken stokbrood
  • 150 g oesterzwammen
  • 50 g mascarpone
  • 1 gele biet
  • 50 g kastanjechampignons
  • verse truffel
  • tahoon cress
  • enkele blaadjes bleekselderij

Publicatie datum: 18 september 2023