Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de stoofperen in dunne plakjes en laat deze goed uitlekken.
Barbecue zeer heet opstoken (circa 250 graden celsius) en pizzasteen plaatsen.
De plakjes stoofperen, blauwschimmelkaas en walnoten verdelen over de flammkuchen.
Met de pizzaschep de flammkuchen op de pizzasteen plaatsen en BBQ deksel sluiten. Bak de flammkuchen tot de rand bruin en knapperig is.
De flammkuchen met de pizzaschep van de barbecue halen en op een houten serveerplank plaatsen. De grote flammkuchen in gelijke stukken snijden met een koksmes (bijvoorbeeld 1 x door de lengte in het midden delen en vervolgens reepjes van circa 4 cm snijden).