Cocktail van alcoholvrije gin met cranberry’s, vijgen en rozemarijn

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Doe de Ceder’s Crisp in 4 mooie glazen en voeg flink wat (zelfgemaakte) ijsblokjes en de cranberry’s of rode besjes toe. 
  2. Roer even door met een lepel. 
  3. Snijd de vijgen in partjes en verdeel over de glazen. 
  4. Verdeel er de hard seltzer over en steek er een takje rozemarijn in. 
  5. Steek het takje rozemarijn aan met behulp van een brandertje en blaas uit. Serveer direct, zodat het smeulend aan tafel komt.

Ingrediënten

  • 4 borrelglaasjes Ceder’s Crisp Rose
  • 2 blikjes hard seltzer Berry Beat (128122 - 5660011)
  • 4 tl verse cranberry’s (of rode besjes)
  • 2 verse vijgen
  • 4 lange takjes rozemarijn
  • ijsblokjes

Publicatie datum: 18 september 2023