Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de kokosolie en bak hierin de ui en sjalot op een laag vuur gedurende 20 minuten zacht en lichtbruin. Voeg de kurkuma, peper, garam masala, chilipoeder, korianderzaad, venkelzaad, de helft van de kokossnippers en de groene peper toe en bak 5 minuten mee. Pureer intussen met de staafmixer de gember en knoflook met 3 gram zout. Voeg de zonnebloemolie toe en pureer nog even. Bak dit mengsel samen met de tomaten nog 5 minuten met de uien en specerijen mee.
Schep het vlees erdoor en voeg 250 ml water toe. Laat onder af en toe roeren gedurende 2 uur op heel laag vuur met een goed sluitend deksel stoven. Zet de warmtebron uit, neem het deksel van de pan en laat nog 20 minuten rusten.
Rooster de rest van de kokos in een droge pan. Garneer de curry met de kokos, koriander en rode peper naar smaak. Serveer de curry met rijst, gebakken uitjes en papadums.