Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maal het crushed ice in de keukenmachine op hoge snelheid tot poeder. Duw dit in siliconenvormen en zet minimaal 1 uur in de vriezer.
Meng de bloem, rietsuiker, boter en sesam met de hand tot een kruimelig mengsel (kneed niet te veel). Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak het 15 minuten in een oven van 180ºC lichtbruin. Laat de kruimels afkoelen zodat ze knapperiger worden.
Verdeel de sneeuwballen over kommetjes en garneer met het fruit. Bestrooi met de crumble en schenk er op het laatst de gecondenseerde melk over.