Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de ananas en de mango schoon en snijd het vruchtvlees in fijne brunoise.
Voeg de gesnipperde sjalot, de rode peper, de fijngesneden munt en het sap en rasp van de limoen toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een antikleefpan, bak er de uitgelekte Jackfruit goudbruin in. Voeg een scheutje srirachasaus en de helft van de barbecuesaus toe en laat glaceren.
Snijd ondertussen de onderkant van little gem en snijd ze in de lengte in vieren.
Verdeel de little gem over de taco shells en lepel er wat salsa over.
Verdeel er de geglaceerde Jackfruit over en lepel er opnieuw wat salsa over.
Garneer met barbecuesaus en enkele takjes koriander.