Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
leg de streaky bacon op een bakplaat en besprenkel met de ahornsiroop. Karamelliseer in 8 minuten in de oven
steek de pancakes mooi rond uit (optioneel) en warm ze op in de oven
pel de bananen, snijd in de lengte in plakken en bak deze kort aan langs beide kanten in de boter met de basterdsuiker
meng de mascarpone met een deel van de Caramelz en smeer er een grote plank mee in. Schep de ricotta in een spuitzakje. Verdeel de pancakes over de mascarpone, leg er een plakje banaan op met een stukje streaky bacon. Breek de rest van de bacon en strooi over de plank
spuit dotjes van de ricotta op de plank en bestrooi met de suikerpareltjes, de crumble en de meringues
leg er de bolletjes ijs tussen en lepel er ten slotte de rest van de Caramelz over.