Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
snijd de fetakaas in 8 mooie staafjes of laat deze heel, leg in een schaal en voeg de harissa toe. Draai de fetakaas een paar keer om, zodat alle kanten goed bedekt zijn
doe de panko in een schaal
klop de eieren los in een kom en voeg een snufje zout en peper toe
haal de fetakaas door het losgeklopte ei en leg in de panko. Draai rond, zodat alle kanten goed bedekt zijn en druk iets aan
meng een flinke scheut olijfolie met de fijngesneden oregano, sap en rasp van limoen en de granaatappelpitjes. Breng op smaak met zout en peper
snijd de paprika’s in lange linten
verwarm een flinke scheut olijfolie in een antiaanbakpan en bak er op een laag vuur om en om de fetakaas in tot deze mooi goudbruin en krokant is gebakken. Laat uitlekken op keukenpapier
dresseer op een schaal met de gele paprika en lepel er rijkelijk de dressing over. Serveer onmiddellijk.