Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pel en hak de ajuinen. Smelt de helft van de boter in een stoofpot en bak er de uien in aan op zacht vuur. Voeg het geperste lookteentje en het kruidentuiltje toe, zet een deksel op de pot en laat zachtjes stoven.
Laat ondertussen de vleesblokjes in een grote braadpan op hoog vuur bruin bakken in de resterende boter.
Doe het vlees bij in de stoofpot. Giet een beetje bier in de braadpan, roer de bakresten los en giet alles in de stoofpot. Voeg het resterende bier, de runderbouillon, kruidnagel, kaneel en steranijs toe. Dek af en laat minimum 1,5 uur stoven op heel zacht vuur.
Voeg dan de in schijfjes gesneden wortelen toe en de met mosterd besmeerde peperkoek. Meng en laat nog 30 minuten verder stoven (nog altijd met deksel).
Breng op smaak met peper en zout .
Serveer warm met frieten en zelfgemaakte mayonaise.