Brioche met ganzenlever, crème van dadel en speculoos

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Steek het brioche brood uit met een ronde uitsteekvorm en toast goudbruin
  2. Bestrijk de brioche met de mousse van eendenlever en bestrooi met de crumble van speculoos
  3. Doe de confituur van dadel in een spuitzak en werk er de brioche mee af, garneer met atsina cress
  4. Bak de eendenlever in een hete antikleefpan. Voeg op het einde de Luikse stroop toe en glaceer de eendenlever in de stroop

Ingrediënten

  • 4 el. Didden 1001 nachten dadelconfituur (afdeling Hunt)
  • 4 schijfjes brioche brood
  • eendenlever-mousse  (afdeling Hunt)
  • 4 el. speculooscrumble
  • 4 escalopes van eendenlever (afdeling Hunt)
  • 1 bakje atsina cress
  •  1 el. Luikse stroop

Publicatie datum: 18 september 2023