Tiramisnicker

Taartje van chocolade met tiramisu, karamel en pinda’s
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Klop de tiramisu met de oploskoffie met behulp van een handmixer of in de keukenmachine zeer luchtig. Breng op smaak met Caramelz. 
  2. Snijd de chocolade biscuit in drieën en houd wat kleine vierkante stukjes apart voor de garnering. 
  3. Leg de chocolade biscuit op een plaat en besprenkel lichtjes met de espresso. Bestrijk met een laagje luchtige tiramisu en bestrooi met wat pinda’s. Leg er een laagje chocolade biscuit op, druk iets aan en maak nog een laagje op dezelfde manier. 
  4. Eindig met een laag chocolade biscuit, smeer in met wat Caramelz en spuit er met behulp van diverse spuitmondjes mooie patronen op van de rest van de tiramisu. 
  5. Plaats in de koelkast en laat enkele uren opstijven.
  6. Snijd de taart in vier rechthoeken en garneer met pinda’s, dopjes Caramelz, stukjes kapsel, luxe parels, karamelblokjes en een beetje goudpoeder. 

Ingrediënten

  • ½ fles Debic tiramisu
  • 1 chocolade biscuit
  • 2 kopjes zeer krachtige espresso
  • 2 tl oploskoffie
  • Caramelz zeezout
  • 4 el geroosterde pinda’s
  • 2 el luxe parels brons
  • mespuntje goudpoeder
  • 1 el karamelblokjes

Publicatie datum: 18 september 2023