Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de tiramisu met de oploskoffie met behulp van een handmixer of in de keukenmachine zeer luchtig. Breng op smaak met Caramelz.
Snijd de chocolade biscuit in drieën en houd wat kleine vierkante stukjes apart voor de garnering.
Leg de chocolade biscuit op een plaat en besprenkel lichtjes met de espresso. Bestrijk met een laagje luchtige tiramisu en bestrooi met wat pinda’s. Leg er een laagje chocolade biscuit op, druk iets aan en maak nog een laagje op dezelfde manier.
Eindig met een laag chocolade biscuit, smeer in met wat Caramelz en spuit er met behulp van diverse spuitmondjes mooie patronen op van de rest van de tiramisu.
Plaats in de koelkast en laat enkele uren opstijven.
Snijd de taart in vier rechthoeken en garneer met pinda’s, dopjes Caramelz, stukjes kapsel, luxe parels, karamelblokjes en een beetje goudpoeder.