Flammkuchen met gekonfijte eendenbout

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C bovenwarmte. 
  2. Leg de bodem op een bakplaat en smeer in met de chutney. 
  3. Pluk het vlees van de eendenbouten in mooie stukjes en verdeel over de bodem. 
  4. Strooi er de zonnebloempitten overheen en steek er her en der topjes rozemarijn tussen. 
  5. Schaaf er de Parmezaanse kaas overheen. Maal er nog wat peper over. 
  6. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 8 minuten goudbruin en krokant. 

Ingrediënten

  • 1 ronde flammkuchenbodem
  • 2 flinke el Ardeense ui en frambozenchutney
  • 2 gekonfijte eendenbouten
  • 1 el zonnebloempitten
  • 2 takjes rozemarijn
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • versgemalen peper

Publicatie datum: 18 september 2023