Carpaccio van buffelhaas met buffelmozzarella

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel over de borden.
  2. Leg er een stukje buffelmozzarella op, bestrooi met de pistache, kervel, dragon, parmezaan en kappertjes. Breng verder op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer direct.
  3. Tip
  4. Liever veganistisch? Gebruik de carpaccio van oesterzwammen van GRO uit het diepvriesschap. Garneer met dezelfde ingrediënten.

Ingrediënten

  • 1 stukje buffelhaas (ca. 300 g), gevliesd
  • 250 g buffelmozzarella, in vier stukken
  • 2 el pistachenoten, grof gemalen
  • 2 takjes kervel, de blaadjes geplukt
  • 2 takjes dragon, de blaadjes geplukt
  • klein stukje parmezaan, geraspt
  • 2 tl kappertjes (in het zuur)
  • olijfolie, naar smaak

Publicatie datum: 18 september 2023