Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de sardine-olie met de boter, knoflook en rode peper in een steelpan en laat op laag vuur smelten en een half uurtje trekken.
Maak intussen de sardines schoon: trek de filets voorzichtig uit elkaar en verwijder de graat aan de binnenkant. Doe de vis in een mengkom van een staande mixer met garde. Zeef het oliemengsel en schenk bij de vis. Klop 20 seconden. Voeg de peterselie toe en kruid af met peper en zout naar smaak. Laat afkoelen en serveer met de pane carasau.
Ingrediënten
2 blikjes sardines, uitgelekt en olie bewaard
30 g boter
2 teentjes knoflook, grof gesneden
1/2 rode peper, in ringetjes
6 takjes peterselie, de blaadjes fijngehakt
1 pak pane carasau
Artikelinfo:
Ortiz sardines in olijfolie (blikje 140 gram, art.nr. 766376),