Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de ahornsiroop met de kokosolie in een steelpan aan de kook. Laat een minuut doorkoken en zet van het vuur.
Maal de noten en amandelen grof in een keukenmachine en meng de siroop erdoor. Schep de zonnebloempitten erbij en draai nog kort.
Schep het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm (als je rechte stukken wilt is een bakvorm voor brownies perfect). Druk het mengsel stevig aan en zet het ongeveer 30 minuten in een oven van 170°C.
Breek na een kwartier de frambozen boven het mengsel zodat ze in korreltjes uiteenvallen. Druk even aan en zet de vorm weer terug in de oven. Let op dat de randen niet te donker worden, dek eventueel af met aluminiumfolie.