Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
Leg de plakjes ontbijtspek op een bakmatje of bakpapier en laat ze extra krokant worden in de oven.
Bak de broodjes 8 minuten af in de voorverwarmde oven.
Verwarm de pulled pork op een laag vuur en al roerend in een anti-kleefpan.
Snijd de broodjes in de lengte doormidden, verdeel er de koolsla en vervolgens de pulled pork over.
Leg er 2 plakjes ontbijtspek op en dek af met het kapje van het broodje. Steek er een prikkertje in en serveer er de barbecuesaus apart bij.
TIP!
serveer met Gentleman’s Sling
50 ml Gentleman Jack
25 ml vers geperst citroensap
15 ml suikersiroop
Fever Tree limonade
Mix de eerste drie ingrediënten in een shaker en schenk uit over ijsblokjes in een longdrink glas. Vul vervolgens aan met de Fever Tree limonade. Garneer met een schijfje citroen.