Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Zet een gemiddeld sterke kop thee (circa 200 ml). Laat enkele minuten trekken. Meet 75 ml af en laat afkoelen.
Doe de thee met de gin, Campari, Martini en kumquatlikeur in een shaker. Voeg een paar ijsblokken toe en shake kort.
Doe een paar ijsblokken in een glas en zeef de cocktail erboven. Serveer direct, naar keuze met een stukje pickled kumquat.
Pickled kumquat:
Kook een handje kumquats 15 minuten in water met 1 eetlepel suiker en 1 eetlepel zout. Giet af en bestrooi met nog 1 eetlepel zout. Laat afkoelen en zet afgedekt weg tot gebruik. Wrijf ze een beetje schoon en snijd er 1 partje of plakje af.