Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de zonnebloemolie en bak hierin de ui met de tempé in circa 10 minuten goudbruin. Voeg de specerijen, sambal en ketjap toe en bak nog even door. Laat afkoelen.
Snijd de loempiavellen in kwarten. Leg een klein lepeltje tempé in een hoekje. Maak het vel eromheen nat en vouw hem dicht (je hebt vrij veel loempiavel en een klein beetje vulling).
Verhit de frituurolie tot 170ºC en frituur hierin de pangsit in circa 4 minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Tip: Ook heel lekker met chilisaus, wasabimayonaise, srirachasaus, shirachamayonaise of ‘gewone’ mayonaise.