Wilde eend, noedels, snijbonen en groene curry

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Soba noedels afkoken.
  2. Kort roerbakken met de snijbonen linten.
  3. Breng op smaak met curry en kokos.
  4. Eendenborsten kort aanbakken en ongeveer 8 min garen in de oven.
  5. De puntpaprika’s branden of kort kleuren in de pan en in kleine rondjes snijden.
  6. Bosui schuin snijden en radijsjes wassen en snijden.
  7. Dresseren in een kom of schaal. Eventueel nog een beetje limoen rasp erover.

Ingrediënten

  • 2 st wilde eenden filets,( 80 gr)
  • 80 g soba noedels,
  • 30 g (groene) Curry
  • 60 g kokos melk
  • 60 g snijbonen ( linten)
  • 4 st radijzen
  • 1 st gebrande puntpaprika
  • 1 st bosui
  • 1 st limoen
  • 1 thl zwarte sesam

Publicatie datum: 18 september 2023