Salade van gerookte eend, verse geitenkaas en framboos

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.

  1. Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg er naar smaak honing aan toe.

  1. Giet over de kruidensla en verdeel de salade over kommetjes. Leg er speels de plakjes eendenborst tussen en garneer met de verse frambozen, een beetje geitenkaas en de topjes kervel.

  1. Smeer de rest van de geitenkaas op de plakjes notenbrood, druppel er een beetje honing over en laat gratineren in de voorverwarmde oven.

  1. Serveer de warme toast bij de salade.

Tip: past perfect bij Campari Tonic

  1. 50 ml Campari
  2. 150 ml Fever-Tree indian tonic

  1. Bouw het drankje op over ijsblokjes in een groot wijn glas. Garneer met een limoen partje.

Ingrediënten

  • 12 plakjes gerookte eendenborst
  • 100 gram verse geitenkaas
  • 50 gram kruidensla
  • 4 plakjes notenbrood
  • 12 verse frambozen
  • 4 topjes verse kervel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel frambozenazijn
  • Honing

Publicatie datum: 18 september 2023