Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
Meng de olijfolie met de frambozenazijn en voeg er naar smaak honing aan toe.
Giet over de kruidensla en verdeel de salade over kommetjes. Leg er speels de plakjes eendenborst tussen en garneer met de verse frambozen, een beetje geitenkaas en de topjes kervel.
Smeer de rest van de geitenkaas op de plakjes notenbrood, druppel er een beetje honing over en laat gratineren in de voorverwarmde oven.
Serveer de warme toast bij de salade.
Tip: past perfect bij Campari Tonic
50 ml Campari
150 ml Fever-Tree indian tonic
Bouw het drankje op over ijsblokjes in een groot wijn glas.
Garneer met een limoen partje.