“tuintje” van platte kaas, jonge groenten en crunch van quinoa

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Doe de quinoa met de shiitake chips in de keukenmachine en cutter tot “zand”.
  2. Breng de platte kaas op smaak met gerookt zout, peper en olijfolie.
  3. Spuit dit in een eierdopje of amuse schaaltje.
  4. Bestrooi de bovenkant van het eierdopje met het “zand”.
  5. Decoreer door de groenten in het eierdopje te duwen tot enkel nog het loof erbovenuit steekt.
  6. Biertip: Boon oude geuze

Ingrediënten

  • 4 jonge worteltjes
  • 4 jonge radijsjes
  • 4 stengels bleekselder
  • 4 blaadjes Oost-Indische kers
  • 8 eetlepels platte kaas
  • Gerookt zout
  • 2 eetlepels gepofte quinoa
  • 2 eetlepels shiitake chips
  • Extra vierge olijfolie

Publicatie datum: 18 september 2023