Longuettes met zalm en kaviaar

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor en bak de longuettes af volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en de schil. 
  3. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en kruid met zout en peper.    
  4. Hak de koriander fijn en meng door de avocado. 
  5. Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Meng met de avocado.    
  6. Snijd de longuettes in de lengte doormidden en verdeel de avocadosalade over de onderste helft. Leg er het kapje terug op.  
  7. Lepel kleine dopjes zure room op ieder broodje.     
  8. Rol kleine roosjes van de gemarineerde zalm en druk deze in de zure room.  
  9. Garneer tenslotte met de haringkaviaar.     

Ingrediënten

  • 4 st. longuettes
  • 200 gram gravad lax (159184)
  • 1 avocado
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 tomaat
  • 4 eetl. zure room
  • 4 theel. haringkaviaar
  •  versgemalen peper
  •  zout

Publicatie datum: 18 september 2023