Borrelbrood

met Bussing breekbrood
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C met de grillstand aan.  
  2. Snijd het breekbrood in de lengte doormidden en steek uit ieder “broodje” met behulp van een koekjessteker een rondje uit.  
  3. Verwijder daar het broodkruim, zodat kuiltjes ontstaan.   
  4. Vul afwisselend 3 broodjes met plakjes geitenkaas, 3 broodjes met groene pesto, 3 broodjes met tomatentapenade en 3 broodjes met de boter.    
  5. Leg er de bovenkant van het brood terug op, leg op een bakplaat en plaats in de voorverwarmde oven.   
  6. Bak het geheel ongeveer 8 minuten en presenteer op een plank.   
  7. Laat de gasten zelf hun broodje afbreken en zien welke verrassing het broodje bevat.   

Ingrediënten

  • 1 Bussing breekbrood
  • 4 tl groene pesto spread (43926)
  • 4 tl tomatentapenade (43920)
  • 80 gram geitenkaas buche (49462)
  • 3-4 tl. citroen- of kruidenboter (275752)

Publicatie datum: 18 september 2023